Esküvői Limuzin rendelés

Minden mennyasszony álma, hogy élete legszebb napja különleges és egyedi legyen! Tegye teljessé a nagy napot gyönyörű fehér, bőrtetős, tetőablakos Lincoln Town car típusú limuzinjaink egyikével! Autóink 6- tól egészen 18 személyig bérelhetők, akár az egész násznépet is el tudjuk szállítani! Több órás bérlés esetén kedvezményt biztosítunk! Emelje az esküvője színvonalát limuzinnal, higgye el, nem bánja meg!

Limuzin bérlés leánybúcsúra, Limuzin rendelés legénybúcsúra

Ünnepeld velünk hajadon/legény életed utolsó életre szóló buliját! Bérelj limuzint, hogy felejthetetlen legyen az élmény! Hozhattok magatokkal italt, zenét, díszítést, de egy üveg pezsgőt és cd- ket különböző zenei stílusokkal találtok az autóinkban, illetve ha egyedi kérés van zenével, díszítéssel, itallal kapcsolatban, azt meg is tudjuk nektek valósítani! Ráadásul még fotókat is készítünk, hogy ne csak az emlékeidben legyenek meg az utazás, hanem képeken is melyeket díjmentesen el is küldünk nektek!

 

Születésnap

Lepje meg szeretteit, barátait az évnek azon napján, ami csak róluk szól! Szerezzen maradandó élményt egy hófehér, tetőablakos Lincoln Town Car limuzinnal, a többiről mi gondoskodunk! Az autókban több stílusú zenei Cd található, egy üveg pezsgő és amennyiben igény van rá, lufis díszítés! Természetesen zenével kapcsolatban az egyedi kéréseket is szívesen teljesítjük, illetve amennyiben szeretnének magukkal italt hozni, ne habozzanak, csak bátran! Az utazásról fotókat is készítünk, amiket díjmentesen elküldünk önöknek! Limuzin bérlés születésnapra, névnapra és az öröm nem marad el!

 

Buli transzfer

Mindig hatásos belépőről ábrándoztál, de nem tudod hogyan valósíthatnád meg? Bérelj fehér, exclusive fehér bőrtetős, tetőablakos limuzint, mellyel ha megjelensz a tekintetek tuti nem fognak elkerülni!

 

Valentin nap, Eljegyzés, Évforduló

Lepje meg szerelmét, kedvesét hófehér, gyönyörű limuzinnal e jeles esemény alkalmával, mellyel biztosan lenyűgözi Őt, ezzel is kiemelve ennek a különleges napnak a fontosságát!

 

Városnézés

Pezsgőzve, egyedi módon szeretné felfedezni, megmutatni gyönyörű városunkat? Béreljen limuzint tőlünk és mi gondoskodunk a pezsgőről és a fotók készítéséről! Sofőrjeink felkészülve várják Önt és utasait, hogy meg tudják mutatni Budapest nevezetességeit!